O nama

Sustavi za unapređenje kvalitete života

Industrijski i tehnološki razvoj čovječanstva omogućava svakom od nas unapređenje kvalitete života. Prije svega to je kvaliteta stanovanja, jer dom bi trebao biti mjesto gdje je sve podređeno nama i našim aktivnostima. Mi u poduzeću Vojta-plan želimo pomoći ljudima da riješe tehničke probleme kako bi mogli imati dom prema svojim željama. Osnivač je mr. sc. Ljiljana Vojta-Duda, dipl. ing. elek., koja je svoje dugogodišnje iskustvo u projektiranju automatizacije zahtjevnih industrijskih postrojenja i kvalitetnih tehničkih rješenja u graditeljstvu, pretočila u tvrtku.Električna zaštitna grijanja žljebova i odvoda od smrzavanja su tako došla iz industrije gdje se od smrzavanja štite cjevovodi. Kada se prepoznalo koliko je to korisno rješenje za stambene objekte razvijeni su kabeli i regulatori baš za tu namjenu. Kombinacijom samoregulirajućih kabela i regulatora sa osjetilima temperature i leda troši se vrlo malo električne energije. Grijanje stepeništa, rampi i kolnih ulaza protiv smrzavanja je već prisutno u gradu Zagrebu na stepeništima pothodnika na Glavnom kolodvoru, Zagrebačkoj, Horvaćanskoj,Remetinečkoj cesti i mnogobrojnim kolnim i pješačkim prilazima poslovnih zgrada, auto praona i privatnih objekata. Istovremeno su unutrašnja podna grijanja postala česta u kupaonicama, stambenim i poslovnim prostorima.Mnoga kućanstva, stambene zgrade i hoteli imaju problema s taloženjem kamenca što je posebno izraženo na mjestima grijanja vode kao što su bojleri, izmjenjivači topline, perilice za rublje i posuđe, te aparati za kavu i sl. Mi nudimo rješenja oduzimanja kamenca iz vode ionskim izmjenjivačima, koji se regeneriraju kuhinjskom soli, i razbijače kamenca koji otapaju postojeće naslage kamenca i sprečavaju stvaranje novih, a vodu čine u upotrebi mekom. Za kontrolu često previsokog tlaka gradske mreže imamo redukcione ventile, a za mehaničke nečistoće filtre bez potrebe mijenja uložaka. Za pitku vodu nudimo filtre sa slavinama za ugradnju na kuhinjsku radnu plohu koji odstranjuju iz vode pesticide, suvišni klor, teške metale i bakterije.
Baveći se unapređenjem kvalitete stanovanja, obradom vode i sa znanjem o automatizaciji radimo sustave za održavanje bazenske vode. Naši arhitekti projektiraju bazene po želji, a imamo i prefabricirane bazene koji se sastavljaju za nekoliko dana.Uz bazene tu su i saune i parne kupelji koje opremamo i također nudimo prefabricirane ili izrađujemo po mjeri od najjednostavnijih do onih po posebnim željama.
Zadovoljni kupci i bogata referentna lista odjela opremanja interijera, rezultat su predanog rada i praćenja trendova u opremanju poslovnih prostora i stambenih objekata.

 

Trebate li stručni savjet iz područja naših djelatnosti, obratite nam se s povjerenjem. Svi savjeti koje vam može ponuditi naš visokoobrazovani kadar su besplatni!

Vojta-plan d.o.o., nositelj autorskih prava