DRINK KING

 

 

FILTER ZA PITKU VODU

Pročišćava vodu od prašine, prljavštine i hrđe
Odstranjuje neugodne mirise i okuse.
Odstranjuje zagađivače i olovo.
Sprečava razvoj bakterija.
1 godina jamstva za ispravnost dijelova.
Jednostavna ugradnja.
Jeftino korištenje.
Mijenja se samo uložak filtera.
Otklanja potrebu za skupom flaširanom vodom.
Idealno za kuhanje, tople i hladne napitke.

Po EEC propisima dozvoljena je određena količina olova i teških metala, dakle iako je moguće da voda koju pijete odgovara propisima EEC, to ne znači da je ta voda čista i zdrava. Obična, nefiltrirana voda ne može se usporediti s vodom filtriranom u Drink King filteru. Filtriranjem se iz vode izvlače svi neugodni mirisi i okusi, pripremljena s takvom vodom jela su ukusnija, kuhano povrće je prirodnije i zdravije, a čaj, kava i ostali napici imaju svoju prirodnu aromu i okus. Vi možete uživati u vodi koja je čista i ukusna kao izvorska.
Montiranje je jednostavno: ne treba Vam vodoinstalater jer se koristi komplet pribora za montažu sustava na postojeću vodovodnu mrežu.
Korištenje je jednostavno i ugodno: imate zasebnu slavinu s čistom vodom i mogući priključak čiste vode na hladnjake i ledomate. Sve što trebate činiti je zamjena uloška u filteru jednom do dva puta godišnje, što jamči kakvoću vode za četveročlanu obitelj.
Drink King filteri pružaju mogućnost odabira između četiri vrste uložaka koji se mogu koristiti u istom kučištu filtera i međusobno su zamjenjivi.
BRONZA: uložak koji sadrži granulirani aktivni ugljen (GAC) za odstranjivanje slobodnog klora i organskih kemikalija, neugodnih mirisa i okusa. Potrebno ga je zamijeniti svakih šest mjeseci, jer se u tom vremenu u vodi mogu pojaviti rezistentne bakterije.
SREBRO: uložak sličan ulošku BRONZA. Ima dodatak od metalnog srebra radi sprečavanja rasta rezistentnih bakterija. Zamjenjuje se jednom godišnje.
ZLATO: višeslojni filter koji uključuje polipropilenski filter za krupnije čestice, talog i hrđu; filter s aktivnim ugljenom (PAC) za upijanje suspendiranog i otopljenog olova, pesticida i nekih bakterija, uključivo Cryptosporidium i Giardia cysts. Ovaj filter traje godinu dana, a preporučuje se staviti ga iza Water-King aparata za omekšavanje vode.
MINERAL: Višenamjenski uložak koji sadrži prehrambeno prikladne polifosfatne kristale koji smanjuju taloženje kamenca na kuhinjskim posudama. Sadrži granulirani aktivni ugljen (GAC) kao Bronza koji odstranja neugodne mirise i okuse i polipropilenski filter kao Zlato koji odstranja prljavštinu, talog i hrđu. Traje od 6 do 12 mjeseci, ovisno o tvrdoći vode.

Vojta-plan d.o.o., nositelj autorskih prava